Besiktningsföretaget

Tilläggstjänster

Slipp onödiga överraskningar​

Många brister i en fastighet kan inte upptäckas med blotta ögat och kräver en djupare undersökning. Få full koll på din fastighet med någon av våra tilläggstjänster.

När du vill veta ännu mer

I samband med en överlåtelsebesiktning erbjuder vi tilläggstjänster till ett förmånligt paketpris.

IMG_0474
tilläggstjänster

När du misstänker fukt är fuktkontroll ett första steg för att få veta om det finns ett fuktproblem. Vid en fuktkontroll besiktigar och mäter vi fukthalten och status på konstruktionen. Vi har mångårig erfarenhet av fuktkontroller och tekniker med gedigen utbildning och kunskap om både byggkonstruktioner och hur olika material reagerar på fukt. Efter fuktkontrollen får du ett mätprotokoll och åtgärdsförslag.

Radon är radioaktiv gas som är luktfri, smakfri och fullkomligt osynlig. Ändå kan den skada din hälsa allvarligt. Radon finns överallt – i mark, luft och vatten. Förekomsten av radon kan endast mätas med instrument eller spårfilmer. Har du för höga värden kan du få hjälp med att göra ditt hus mer hälsosamt.

Ska du köpa eller sälja en lägenhet eller ett hus, och vill veta om boytan är korrekt? Vi kontrollerar att den boyta du betalar för, eller ska sälja, också är den verkliga. Många bostäder vi mäter har en area som avviker mot den angivna. Areamätning passar för alla typer av boendeformer – lägenhet, småhus och villa.

Hur kan vi hjälpa dig?

Öppet vardagar: 09:00 – 18:00