Ett modernt Besiktningsföretag

Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.

Besiktningsföretaget – Ett rikstäckande, flexibelt och modernt företag!

Vår expertis – 
Din trygghet

Genom våra certifierade besiktningsexperter kan vi erbjuda tjänster av högsta kvalitet från norr till söder. När du bokar en tjänst från oss kommer en noggrann och opartisk expert med dokumenterad erfarenhet ut till dig på plats. Vi handplockar våra besiktningsmän och kan därför lova att din personliga besiktningsman är både proffsig och serviceinriktad.

På vårt huvudkontor i centrala Göteborg har vi ett team som hjälper våra kunder med att göra hela köpupplevelsen av tjänster bättre. Här sitter projektledare, kundtjänst, administration och ekonomiavdelning samlat på ett och samma ställe. Vi är en modern organisation med det lilla företagets flexibilitet och det stora företagets resurser.

Vad innebär det att vara certifierad?


Det finns ett fåtal externa certifieringsorgan. Det centrala i certifieringen är att man har kunnat uppvisa den kompetens som krävs inom ett visst område. Här kan ni läsa mer om respektive certifieringsorgan och organisationer kopplade till certifieringen:

Bygg och konstruktion

Alla våra besiktningsmän är certifierade av externa aktörer för att säkerställa att de innehar den kompetensen som krävs. Utöver detta genomför vi ständigt interna utbildningar för att utveckla våra tjänster.  

Certifieringarna täcker bl.a. områdena entreprenadbesiktning, överlåtelsebesiktning, termografi och fuktutredningar.

Våra besiktningsmän är certifierade av följande organ: SBR, RISE och KIWA.

Våra besiktningsmän har en giltig ansvarsförsäkring från Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR).

El

Alla våra energiexperter är godkända och registrerade hos Boverket

Ventilation

Vår funktionskontrollanter är medlemmar i Funkis.


Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 18.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Kontakt-generell

Sektion

Sektion


Ett modernt
och personligt
besiktningsföretag!

Certifierade besiktningsexperter som är specialiserade på tekniska tjänster relaterade till fastigheter.  Tillsammans med våra engagerande medarbetare erbjuder vi våra tjänster över hela Sverige. Vår ansvarsförsäkring går via Svenska Byggingenjörers Riksförbund (SBR). Vi är av Finansinspektionen godkända som sidoverksam ankuten försäkringsförmedlare. Det innebär att vi får sälja Dolda fel-försäkring till våra kunder. Försäkringsbolaget som tillhandahåller produkten är Länsförsäkringar.

© 2021 Besiktningsföretaget • IntegritetspolicyAllmänna villkor

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 18.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Gratis offert

Sektion

Sektion

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 18.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Kontakt-generell

Sektion

Sektion

En handläggare kommer hantera bokningen inom två timmar

(Gäller inom öppettider: Öppet vardagar. 08.00 – 18.00)
Boka paket

Sektion

Sektion