Digital underhållsplan för bostadsrättsföreningar

Digital underhållsplan för bostadsrättsföreningar

Få full koll på ert underhåll

Styrelsen är hjärnan i en BRF. Här tas alla viktiga beslut, vilket ställer höga krav på en dynamisk arbetsprocess. Därför bör en underhållsplan aldrig vara statisk. Med vår digitala och användarvänliga underhållsplan får ni tydlig översikt över era projekt – vilket gör planeringen och arbetet enklare och effektivare för alla i föreningen. Det gör att ni alltid kan ligga steget före och säga hej då till ovisshet, dammiga pärmar och papper på vift. Dessutom räknar underhållsplanen ut avsättningen, så att er styrelse alltid vet vad som bör avsättas varje månad.

Digitalt = smidigt och smart

Som modernt besiktningsföretag erbjuder vi mer än bara kontroller. Vi hjälper även styrelser att bättre agera, planera och budgetera för sina fastigheters framtid. Med vår digitala underhållsplan kan alla i styrelsen snabbt kan se vad som behöver renoveras eller utföras – när, av vem och till vilken kostnad. Det är ett smart, smidigt och webbaserat verktyg där allt loggas automatiskt och inget lämnas åt slumpen. Kort sagt, med en digital underhållsplan får ni full koll på läget. Fördelarna och möjligheterna är många – hör gärna av er, så berättar vi mer.

Med en digital underhållsplan i er BRF får ni:

Full koll på fastighet och ekonomi
En BRF behöver ha koll på såväl nutida som framtida kostnader. Med vår digitala underhållsplan är det enkelt för er att arbeta aktivt och långsiktigt med renoveringar och underhåll. Vi är dessutom alltid nära till hands – vilket innebär snabb och trygg support, svar på alla era frågor samt rätt besiktning i rätt intervaller.

Ett smidigare styrelsearbete
Med vår digitala underhållsplan får alla inblandade full koll på läget. Ni kan enkelt ladda upp och samla alla era avtal, offerter och viktiga handlingar på ett och samma trygga ställe. Då riskerar ni heller inte att viktig information försvinner, om till exempel styrelsen byts ut.

All hjälp ni behöver
I vår digitala underhållsplan finns smarta funktioner och vyer som gör att ni enkelt kan arbeta proaktivt och långsiktigt. Men, som BRF-styrelse kan det vara svårt att ha koll på precis allt. Därför hjälper vi gärna till. Vi är alltid bara ett samtal bort om ni har frågor eller behöver support. Hör gärna av er för mer information.

Vanliga frågor

Vad är en underhållsplan?

Vad innebär en digital underhållsplan?

Vad omfattar en underhållsplan?

Vad innehåller en underhållsplan?

Vem upprättar en underhållsplan?

Vår digitala underhållsplan finns i tre varianter:

BAS
Detta är en lättläst underhållsplan i PDF-format. Här får ni koll på fastigheten med hjälp av en enkel checklista på vad som ska göras, när och hur mycket det kommer att kosta. BAS är en avskalad underhållsplan som ej kräver aktivt arbete.

UTÖKAD
Som BAS, men med tillägget att ni kommer åt planen online i verktyget Planima. Det innebär att ni bland annat kan göra sökningar i underhållsplanen, se nyckeltal och kommentera händelser. Ändringar i planen görs av er kontaktperson hos oss på Besiktningsföretaget. Med UTÖKAD får ni full koll på hur fastigheten mår i dag och i framtiden.

PREMIUM
Som UTÖKAD, men med tillägget att ni får full åtkomst till Planima och kan använda alla spännande funktioner. Då kan ni själva göra ändringar i er underhållsplan, samtidigt som ni får ett kraftfullt verktyg för planering och budgetering. PREMIUM passar bäst för er som verkligen vill effektivisera ert styrelsearbete och arbeta proaktivt med underhåll och projekt.

 


Med vår digitala underhållsplan får ni:

• Full fastighetsöverblick
• Total kostnadskontroll
• Tid över till annat som rör föreningen

Läs mer om nyttan med en digital underhållsplan för bostadsrättsföreningar.

Vill du ha hjälp att komma igång?

Berätta om din situation och ställ gärna några frågor. Våra offerter är alltid kostnadsfria.

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Kontakt-brf

Sektion

Sektion

Ett modernt
och personligt
besiktningsföretag!

Certifierade besiktningsexperter som är specialiserade på tekniska tjänster relaterade till fastigheter.  Tillsammans med våra engagerade medarbetare erbjuder vi våra tjänster över hela Sverige. Samtliga besiktningsmän hos Besiktningsföretaget omfattas av vår ansvarsförsäkring.

© Besiktningsföretaget • IntegritetspolicyAllmänna villkor

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Gratis offert

Sektion

Sektion

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Tel. 010-18 20 250

Öppet vardagar.
08.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00

Epost.
info@besiktningsforetaget.se

Kontakt-generell popup

Sektion

Sektion

En handläggare kommer hantera bokningen inom två timmar

(Gäller inom öppettider: Öppet vardagar.
08.00 – 12.00 & 13.00 - 16.00)
Boka paket

Sektion

Sektion